Ett års skillnad.

Hej på er! Denna dagen har bestått av att jobba, åka hem till mamma och prata lite, samt att handla/hämta ut paket. Tanken är att när jag kommer hem så ska jag ha en riktig pluggkväll. Har ju kommit en del med bilkörningen, men måste verkligen komma igång med teorin nu så jag kan ta det där kortet! 
Hade körskola i tisdags, och har en lektion imorgon också. Egentligen skulle jag varit helt ledig imorgon, men erbjöd mig att jobba för annars skulle de va lite ont om personal. Kände mig lite snäll då haha. 
Och ja, igår var jag och Kikki på gymmet och körde ett ganska skönt pass, så hade ganska grov träningsverk i armarna idag. Inget jag klagar på egentligen, för de visar ju bara att man tar i på gymmet. När vi var klara passade vi på att ta några 'progress' bilder. Det är ju ett år sedan vi började gymma nu, och det är ju fan sjukt hur mycket man har ändrats på ett år!! 
Vi hade tagit lite 'före bilder' precis när vi började gymma, och när man tittar på bilderna ser jag ju inte ens ut som samma person... Dock hade jag t-shirt på mig när vi tog de första bilderna, så förändringen kanske inte syns så bra, men den syns iallafall! 
De översta bilderna är för ett år sedan, de understa togs igår. Asså jag är så JÄVLA stolt över mig själv!! Kommer fan aldrig tillåta mig själv att bli så tjock igen! Och jag mår så mycket bättre nu, att träna är fan en sån otrolig frihet! 
Är dock inte klar med min träning än, har dock lite mer än ett år kvar tills jag ska ha uppnått mitt mål. Och fortsätter jag i denna takten kommer jag garanterat att göra det! 
👯👯👯