You cast a spell on me, spell on me ~

Hej på er! Har varit alldeles för slut för att orkat blogga de senaste dagarna, men nu tänkte jag slänga in en liten uppdate!

I fredags var ju min första dag tillbaka på jobbet. Trots att jag bara sovit 75 minuter den natten (pga jetlaggad), så gick det väldigt bra! Var ganska skönt att komma tillbaka till vardagen igen :) 
Efter jobbet drog jag till Slussen och mötte upp Kikki, sen åkte vi båten över till Gröna Lund. Vi kom väl fram runt 5-tiden, och då var det inte alls mycket folk. Gick och åt, sen gick vi House Of Nightmares. Asså ja... När man är lättskrämd och mörkrädd som jag, så var det ett väldigt läskigt spökhus att gå (Dock fanns det inte några spöken där men men)! 
Det gjorde så att vi fördrev tiden ganska så bra. Belönade oss med varsin glass eftersom vi hade varit så modiga hehe. 
Sen intog vi våra platser och började vänta på att showen skulle börja. Vi stod längst bak där de håller koll på ljudet mm, och det var helt okej platser. Såg hela showen iaf! Och den var väldigt bra! Blir alltid lika glad över att få höra Brother Oh Brother, den är så bra! 
Dock var det en väldigt kort show, höll bara på i en dryg timme. När den var slut drog vi hem, jag var väl hemma runt halv elva tror jag. Försökte somna, men det gick inte. Slutade med att jag somnade vid tio över två, men det går åt rätt håll! 
Så ja igår, jobbade jag 9-17. Gick bra det med, sen drog jag direkt hem. Skulle egentligen gått på middag för att fira min låtsaspappa, men han hade fått halsfluss så det får bli någon annan gång. Så det resulterade i att jag somnade nästan direkt när jag kom hem. Somnade vid sju, för att sen vakna igen vid elva, vara vaken till halv tre, för att sova till tjugo i sju. Allt som allt har jag då sovit i åtta timmar, med en liten 'vaken-paus' på 3&1/2 timme. Bättre än inget iallafall! 
Idag jobbade jag också 9-17, sen drog jag direkt hem till mamma. Det är ju morsdag idag så köpte med mig kladdkaka, jordgubbar, grädde, blommor & en trisslott till henne. Stannade där på middag & efterrätt, och mamma blev väldigt glad! Dock är jag sämst på att uppvakta min mamma. Hon är den bästa människan som finns, och förtjänar att bli uppvaktad oftare än på bara högtider. Måste skärpa mig med det. 
Så ja, fick även mysa lite med mina småsyskon innan jag drog mig hemmåt. 
Sitter på tåget nu. Ska hem och sova direkt. Jobbar imorgon 8-16, sen är jag ledig på tisdag, woho! 
Vi hörs nån annan gång, peace! 
Bff's <3
Mums-Måns! <3
Världens finaste mamma! <3