Oh happy days!

Sitter äntligen på tåget på väg hem nu! 
Jobbade 09-17 idag, och det gick väl helt okej? Kunde gått sämre, kunde gått bättre haha. När jag gick ut från jobbet gick jag ut med världens största leende på läpparna, för där ute möttes jag utav säsongens första riktiga snöfall!!! Ni fattar inte hur mycket jag älskar vintern, det är helt sjukt haha. Och det snöar fortfarande, jag hoppas bara att det ligger kvar ett tag och att det inte försvinner direkt.
Efter jobbet åkte jag hem till mamma. Vattnade julgranen, hämtade mina julklappar som jag lämnade kvar där, och hämtade lite julmat som mamma hade lämnat kvar till mig. Så nu ska jag hem och ännu en gång gotta mig i världens godaste mat, julmat är det jag lever för hehe. 
Imorgon blir det att jobba 08-16, sen blir det tillbaka till gymmet! Woop ska bli så skönt att träna imorgon igen, och svettas bort lite utav vikten man lagt på sig nu i jul hehe. Så ja, vi hörs, puss!
På bilden ser ni fler julklappar till jag fått, mjukisbyxorna fick jag utav Kikki, och mobilskalet fick jag utav Therese.