Yasuragi spa

Tjo på er! Hoppas ni har det bra! 
Själv njuter jag till fullo utav att ha semester! 
Jobbade ju hela helgen, och i måndags var min första semesterdag. Spenderade första delen av gårdagen med mormor och morfar innan de åkte hem till Göteborg. Sen drog jag hem till Kikki för att spendera natten där. Hjälpte henne att storstäda sitt rum, vi åt paj, snackade skit, och bara hade det mysigt. Jag somnade runt två tiden kanske, så blev inte så mycket sömn innan man skulle upp. Vid sju idag på morgonen var Kikkis mamma snäll och skjutsade oss ut till Hasseludden. Var väl där lite innan åtta och checkade in. Började dagen med att käka en god frukostbuffé innan vi drog ner till poolen. Körde några längder där, bastade, satt i utomhuspoolen, och badade i iskallt vatten. Var även inne i en relax-avdelning och somnade till lite hehe. De hade några stolar som man la sig ned i, och sen så vaggade dem en fram och tillbaka samtidigt som de spelade lugn musik, så himla härligt!
Vid halv tolv drog vi upp till takterrassen, tog varsin drink och njöt utav utsikten innan vi gick in på lunch. Lunchen var väldigt god, dock blev vi placerade bredvid världens jobbigaste unge som skulle skrika och hålla på (han var väl 5-6?) och hans mamma brydde sig inte. Förstörde hela lunchstämningen och vi typ jublade när de gick därifrån haha. Bortsett från det var det en bra lunch! När vi var klara där satte vi oss och väntade in våra behandlingar. Kikki hade fisk-spa och jag fick massage. Och gud så härligt det var!! Hade en duktig massör som respekterade att jag är jättekittlig (är liksom kittlig överallt..), och när jag var klar kändes det som att jag var i trans! Var typ helt svart framför ögonen och kände mig typ full! x) Så himla underbart!!
Mötte upp Kikki efter massagen, drog ut till utomhuspoolen ett litet tag innan vi gick till baren och köpte varsin cider. Satt utomhus ett tag och bara njöt av livet. Sen gick vi och bytte om, och fick skjuts tillbaka utav Alex. En helt underbar dag med andra ord! Stannade även kvar på middag hos Kikki innan jag drog hem. Sitter nu på tunnelbanan och är väl hemma om ca 20 min. Har på känn att jag kommer somna så fort jag kommer hem haha! 
Men här har ni lite bilder från dagen, puss! 
Frukost rester hehe. Mätta och glada och redo för en underbar dag! 
Världens finaste bästis <3
<3
Knasiga men åh så bäst vi är! 
Här ligger jag, och spaar. 
Våra drinkar. Kikki tog en Kyoto och jag tog en Rattata. 
Supergod lunch! 
Tack Yasuragi för denna gången, vi ses snart igen!