So damn happy

Idag har varit en väldigt bra dag! 
Det började inatt, låg och sov och plötligt så plingade mobilen till. Vet egentligen inte varför jag vaknade till av det, men gjorde det. Iallafall så var det en notis på Twitter. Gick in och kollade, och det visade sig att det var Max som hade börjat följa mig! Max var med i bandet The Wanted som jag bloggat om innan. Det bandet betyder så himla mycket för mig, och att han började följa mig betyder bokstavligen talat ALLT! Kan fortfarande inte fatta det. Den killen har gjort mig så himla glad de gångerna jag träffat honom. Han och Tom är de jag pratat mest med när jag träffat dem, och han var även den som fick reda på anledningen till varför jag började lyssna på dem. Han är verkligen helt down to earth, och bryr sig om sina fans. 
Så ja, kan verkligen säga att jag är så jävla glad över det!
Sen har jag även haft en bra dag på jobbet (skulle ju varit ledig idag, men min chef ringde mig igår och frågade om jag kunde jobba idag, och det kunde jag), så denna dagen bara susade förbi! 
Och igår så var jag hemma hos min polare Viktor för att spela Sims, och gud var kul det va!! Inte spelat på flera år, var extremt beroende av det när jag var liten hehe... Men det var liks kul då som nu!

Nu sitter jag på tåget hem. Ska städa, diska och tvätta lite, kan behövas. 
Imorgon behöver jag inte jobba (inte vad jag vet), så får se. Funderar på att vakna tidigt, och dra till gymmet för att köra ett morgonpass! Aldrig gjort den förut, så kan bli spännande ;) 
Så vi hörs, puss! 
Tack Max <3 
Bästa bandet, finaste killarna. Finns inte ord för hur mycket jag saknar dem!
Från vänster; Siva, Jay, Tom, Max & Nathan.❤️
Fin solnedgång igår på väg hem!